enda

Karen Allen

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Indiana Jones og krystalkraniets kongerige 2008 Marion Ravenwood U/Spillefilm
Scrooged 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Backfire 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Glasmenageriet 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Terminus 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Starman 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Bortført, for din egen skyld 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Ansigt til ansigt 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på den forsvundne skat 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Cruising 1980 Medvirkende U/Spillefilm
The wanderers 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.