enda

Karen Balsner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ballade på Christianshavn 1971 Makeup DK/Spillefilm
Hændeligt uheld 1971 Makeup DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Makeup DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Makeup DK/Spillefilm
Rend mig i revolutionen 1970 Makeup DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Makeup Tv-serie
Olsen-banden på spanden 1969 Makeup DK/Spillefilm
Stine og drengene 1969 Makeup DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Makeup DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Makeup DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Makeup DK/Spillefilm
Sådan er de alle 1968 Makeup DK/Spillefilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Makeup DK/Spillefilm
Jeg er sgu min egen! 1967 Makeup DK/Spillefilm
Martha 1967 Makeup DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Makeup DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Makeup DK/Spillefilm
Der var engang en krig 1966 Makeup DK/Spillefilm
Mor bag rattet 1965 Makeup DK/Spillefilm
Dronningens vagtmester 1963 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.