enda

Karen Black

(1939 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Invasion fra rummet 1986 Medvirkende U/Spillefilm
James Dean længe leve 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Græsset synger 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Græsset synger 1981 Mary Turner U/Spillefilm
Family Plot - Den enes død 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Airport 75 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Den store Gatsby 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Alexanders stående problem 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Sømmet i bund 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Narkoforhandleren 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Fem lette stykker 1970 Rayette Dipesto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.