enda

Karen Fabritius Gram

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Halvbroderen 2013 Kostumedesigner Tv-serie
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Kostumer DK/Spillefilm
Det største i verden 2001 Kostumedesigner U/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Kostumier DK/Spillefilm
Mørkets ø 1997 Kostumer U/Spillefilm
Mendel 1997 Kostumeassistent U/Spillefilm
Hamsun 1996 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.