enda

Karen-Lis Ahrenkiel

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alle for én 2011 Nikolais mor DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Dame ved Ouiji-board Tv-serie
En kort en lang 2001 Else DK/Spillefilm
Vildspor 1996 Karla Nielsen Tv-serie
Bryggeren 1996 Frantzine Djørup Tv-serie
Hallo, det er jul 1995 Medvirkende Tv-serie
Abelone 1992 Medvirkende Tv-film
Rejseholdet 1983 Fru Hjort Tv-serie
Er det løgn, hva' jeg si'r? 1978 Medvirkende Tv-film
Døren er åben 1977 Medvirkende Tv-film
Lys i mørket 1975 Medvirkende Tv-film
Gabriel 1973 Ilse Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.