enda

Karen Lund

(1881 - 1953)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jafet, der søger sig en Fader, I-IV 1922 Nattê, zigeunerhøvding DK/Spillefilm
Borgslægtens Historie 1920 Medvirkende DK/Spillefilm
Dommens Dag 1918 "Kulsort", sigøjnerkone DK/Spillefilm
Naar Hadet slukkes 1917 Lolo, en æventyrerske DK/Spillefilm
Gloria 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Lotte vil paa Landet 1916 Varietésangerinde DK/Spillefilm
Mørkets Fyrste 1916 Cleo Bernard, en eventyrerske DK/Spillefilm
Zirli 1915 Sasa, kokotte DK/Spillefilm
Billedhuggeren 1915 Nanna, skuespillerinde og filmøse DK/Spillefilm
Kgl. Skuespiller Olaf Poulsen i sit Paaklædningsværelse paa det Kgl. Teater 1913 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Paa Vildspor 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Indbruddet hos Skuespillerinden 1912 Frk. Balzac, skuespillerinde DK/Kort fiktion
Unge Pigers Værn 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Direktørens Datter 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den Undvegne 1912 Hutkinsons hustru DK/Spillefilm
Et moderne Ægteskab 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Jernbanens Datter 1912 Alexandra, ekspeditrice DK/Spillefilm
Den kære Afdøde 1912 Otto Bangs kone DK/Kort fiktion
Eventyr paa Fodrejsen 1912 Fru Krans DK/Spillefilm
De virkningsfulde Tabletter 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Operationsstuens Hemmelighed 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Knap og Hægte 1911 Berthi, Durands kone DK/Kort fiktion
Dødsflugten 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Privatsekretæren 1911 Fabrikantens hustru DK/Kort fiktion
Balletdanserinden 1911 Yvette, Simons kone DK/Spillefilm
Troskabsprøven Medvirkende DK/Kort fiktion
Koleraen Medvirkende DK/Kort fiktion
Jeg vil ha' en Søn Medvirkende DK/Kort fiktion

Som Karen Thalbitzer

Title År Funktion Category
Der var engang 1922 Bolette Fadebursterne DK/Spillefilm
Markens grøde 1921 Inger U/Spillefilm

Som Karen Poulsen

Title År Funktion Category
I Fælledparken 1952 Medvirkende Tv-film
Historien om Hjortholm 1950 Ane Steffens, taterkvinde DK/Spillefilm
Ditte menneskebarn 1946 Maren, "Bedste" DK/Spillefilm
Fyrtøjet 1946 Heksen DK/Spillefilm
Mordets melodi 1944 Flora, påklæderske DK/Spillefilm
Møllen 1943 Lises Mor DK/Spillefilm
Gaa med mig hjem 1941 Enkefrue DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 Fru Graa DK/Spillefilm
Elverhøj 1939 Mor Karen DK/Spillefilm
Det begyndte ombord 1937 Fru Fischer, Elses mor DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegaard 1934 Sidse Lugekone DK/Spillefilm
Nyhavn 17 1933 Hilda, restauratrice DK/Spillefilm
Tango 1933 Tangobar-gæst DK/Spillefilm
Kirke og Orgel 1932 Moster Birger DK/Spillefilm
Hotel Paradis 1931 Tosse-Grethe DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.