enda

Karen Margrethe Bjerre

(1942 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Marts 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Offscreen 2006 Medvirkende DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Nabo Tv-serie
Kajen mod vest 1999 Cécile Tv-film
Når mor kommer hjem... 1998 Medvirkende DK/Spillefilm
Lille John 1995 Fru Riisgaard Tv-film
Kun en pige 1995 Broderiforretningsejer DK/Spillefilm
Gigolo 1993 Medvirkende DK/Kort fiktion
Luischen 1993 Fru Wendelin Tv-film
En afgrund af frihed 1989 Hanne, Tines mor DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Medvirkende DK/Spillefilm
Strindberg - et liv 1985 Frankenau Tv-serie
Historien om Kim Skov 1981 Hans mor DK/Kort fiktion
Har du set Alice? 1981 Berits mor DK/Spillefilm
Alexandra 1979 Medvirkende DK/Kort fiktion
Frikendt 1978 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det begyndte med Mathilde 1976 Fru Heiberg Tv-film
En by i provinsen 1976 Helga Rasmussen Tv-serie
Engang bli'r Danmark frit 1974 Fru Dampe Tv-film
Skygger 1972 Jenny Knudsen Tv-film
Skygger 1971 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det 1970 Nancy Tv-film
SS 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.