enda

Karen Meyer

(1911 – 1968)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min datter Nelly 1955 Ven af Kitty DK/Spillefilm
Bim 1954 Fortæller U/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Middagsgæst hos Troels' forældre DK/Spillefilm
Det gælder os alle 1949 Ninas mor DK/Spillefilm
Hr. Petit 1948 Fru de Brisvilles svigerinde DK/Spillefilm
I Gaar og i Morgen 1945 Nina, kabaretsangerinde DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.