enda

Karen Sandberg

(1890 – 1941)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Solskinsbørnene 1919 Alice, Johns datter af 1. ægteskab DK/Spillefilm
Kærlighed overvinder Alt 1919 Bella, kapelmesterens datter, operaelev DK/Spillefilm
Pigen fra Klubben 1918 Elsie Gainsworth, 18 år DK/Spillefilm
Vestens Børn 1917 Indianerpigen To-To DK/Spillefilm
Telefondamen 1917 Jessie Bell, Thomas' datter DK/Spillefilm
Hævnens Nat 1916 Eva / Ann DK/Spillefilm
Pigen fra Palls 1916 Elly, Browns plejedatter DK/Spillefilm
For Barnets Skyld 1915 Komtessen DK/Spillefilm
Cigaretpigen 1915 Anita Lorgas, cigaretarbejderske DK/Spillefilm
Ægtemænd i Knibe 1915 Musse DK/Kort fiktion
Det hemmelighedsfulde X 1914 Løjtnant van Hauens kone DK/Spillefilm
Den fjerde Dame 1914 Grethe, oberstens datter DK/Spillefilm
Guldhornene 1914 Grevinden DK/Spillefilm
I sidste Sekund 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Skæbnebæltet 1913 Jeanne, Ravauds hustru DK/Spillefilm
Den sorte Pierette 1913 Ethel Darling, debutantinde DK/Spillefilm
For evigt 1913 Elvira, sangerinde DK/Spillefilm
Dæmonen 1912 Estrelle, danserinde U/Spillefilm
Den afbrudte Bryllupsnat 1911 Datteren DK/Kort fiktion
I Karnevalstiden Medvirkende DK/Kort fiktion

Som Karen Møller

Titel År Funktion Category
Flugten over Atlanterhavet 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Elverhøj 1910 Agnete, Karens datter DK/Spillefilm

Som Karen Caspersen

Titel År Funktion Category
Den gamle Præst 1939 Fru Jensen DK/Spillefilm
Den mandlige Husassistent 1938 Cordelia, Erlandsens Kone DK/Spillefilm
Plat eller Krone 1937 Medvirkende DK/Spillefilm
Millionærdrengen 1936 Tanten DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegaard 1934 Maldrubine, Keldborgs Datter DK/Spillefilm
Kobberbryllup 1933 Frida, Krestens kone DK/Spillefilm
Hotel Paradis 1931 Fru Schultze DK/Spillefilm
Maharajahens Yndlingshustru 1926 Fyrstinde Sirwana DK/Spillefilm
Klovnen 1926 Medvirkende DK/Spillefilm
Fra Piazza del Popolo 1925 Marietta DK/Spillefilm
Morænen 1924 Gunhild, lehnsmandens hustru DK/Spillefilm
Wienerbarnet 1924 Fanny Lassen, grossererens hustru DK/Spillefilm
Lille Dorrit 1924 Maggy DK/Spillefilm
David Copperfield 1922 Pegotty DK/Spillefilm
Vor fælles Ven 1921 Lizzie, Hexams datter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.