enda

Karin Plummer

Kortfilmproducent, bl.a. ejer af Saga Video & Kortfilm. Mor til tidligere Nordisk Film-direktør og Generaldirektør i DR, Kenneth Plummer (f.1961).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Seks år med Lissi og Michael 1 2006 Produktion Tv-dokumentar
De vilde unge - Hvad siger familien? 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Rod i familien 2000 Produktion DK/Dokumentarfilm
Cecilies verden 1998 Produktion DK/Dokumentarfilm
Nelvys og ånderne 1998 Produktion DK/Dokumentarfilm
Hornbæk ifølge Holger 1997 Produktion, Idé DK/Dokumentarfilm
Rejsen med Mai 1997 Produktion DK/Dokumentarfilm
Gadens børn 1991 Produktion DK/Dokumentarfilm
Mødrehjælpen af idag 1987 Produktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 1999-08-16 Nelvys og ånderne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.