enda

Karin Viard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Familien Bélier 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Polisse 2011 Nadine U/Spillefilm
Franske forviklinger 2009 Marie-Laurence 'ML' Claverne U/Spillefilm
Papirmanden 2005 Marlène Davert U/Spillefilm
Dobbeltliv 2001 Muriel Renault U/Spillefilm
Den nye Eva 1999 Camille U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.