enda

Karl Antz

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Jürgen DK/Spillefilm
Klovn 2005 Gregersen Tv-serie
Danas have 2004 Stemme DK/Dokumentarfilm
102 dalmatinere 2000 Dr. Pavlov U/Spillefilm
Bryggeren 1996 Tysk brygmester Tv-serie
Kun en pige 1995 Konferencier DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Tysker DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.