enda
Person

Karl Baumgartner

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
The Exchange 2011 Producer U/Spillefilm
På vej - Na putu 2010 Producer U/Spillefilm
Tulpan 2009 Producer U/Spillefilm
O''Horten 2007 Co-producer U/Spillefilm
Something Like Happiness 2005 Producer U/Spillefilm
Stranger 2004 Producer U/Spillefilm
Forår, sommer, efterår, vinter... Og forår 2003 Produktion U/Spillefilm
Samsara 2001 Produktion U/Spillefilm
Bella Martha 2001 Producer U/Spillefilm
Luna Papa 1999 Produktion U/Spillefilm
Sort kat, hvid kat 1998 Produktion U/Spillefilm
Firefox 1982 Special effects U/Spillefilm