enda

Karl Bjarnhof

(1898 – 1980)

Forfatter, radiomand. Far til Hannah Bjarnhof 81928-2002).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tango jalousi 1970 Manus Tv-film
Nytårsspil 1962 1962 Manus Tv-film
Den korte dag er lang nok 1962 Manus Tv-film
Den sidste vinter 1960 Manusbearbejdning DK/Spillefilm
Karen Blixen 1957 Interviewer DK/Dokumentarfilm
Peter Pan 1953 Fortæller U/Spillefilm
Fabrikken Caroline 1951 Speaker DK/Dokumentarfilm
Thit Jensen 1951 Interviewer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.