enda

Karl Erik Christophersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rejseholdet 1983 Politimester Tv-serie
Døren er åben 1977 Medvirkende Tv-film
Kassen stemmer 1976 Overbetjent DK/Spillefilm
Alle mine sønner 1964 Jim Bayliss Tv-film
Gravkaffe 1963 Evert Jørgensen Tv-film
Når jeg får mit eget 1963 Medvirkende Tv-film
Mutter Courage 1962 Medvirkende Tv-film
Abracadabra eller Huusspøgelse 1961 Octavius Tv-film
Skyggedans 1960 Medvirkende Tv-film
Et mord 1960 Medvirkende Tv-film
Hexerie eller blind alarm 1959 Medvirkende Tv-film
Gloria 1957 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.