enda

Karl-Otto Hedal

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Oviri 1986 Special effects, Scenograf DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Scenograf DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Scenograf DK/Spillefilm
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Scenograf DK/Kort fiktion
I din fars lomme 1973 Scenograf DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Scenograf DK/Spillefilm
Hej Stine! 1970 Scenograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.