enda

Karl Storm Petersen

Filmfotograf. Bror til Robert Storm Petersen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det døde Skib 1920 Foto DK/Spillefilm
Kærlighedsleg 1919 Foto DK/Spillefilm
Krondiamanten 1918 Foto DK/Spillefilm
Manden med Arret 1918 Foto DK/Spillefilm
Zigeunerprinsessen 1918 Foto DK/Spillefilm
Expeditricen fra Østergade 1917 Foto DK/Spillefilm
Klovnen 1917 Foto DK/Spillefilm
Manden med de ni Fingre V 1917 Foto DK/Spillefilm
Mellem de yderste Skær 1917 Foto DK/Spillefilm
Den mystiske Tjener 1917 Foto DK/Spillefilm
Den Retfærdiges Hustru 1917 Foto DK/Spillefilm
Brændte Vinger 1917 Foto DK/Spillefilm
Manden med de ni Fingre IV 1916 Foto DK/Spillefilm
Manden med de ni Fingre III 1916 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.