enda

Karl Walter Lindenlaub

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninja assassin 2009 Foto U/Spillefilm
Narnia: Prins Caspian 2008 Foto U/Spillefilm
Black Book 2006 Foto U/Spillefilm
Venner for livet 2002 Foto U/Spillefilm
Storbyens små mirakler 2002 Foto U/Spillefilm
One Night at McCool's 2001 Foto U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2001 Foto U/Spillefilm
The Haunting - Hjemsøgt 1999 Foto U/Spillefilm
Red corner 1997 Foto U/Spillefilm
Sjakalen 1997 Foto U/Spillefilm
Independence Day 1996 Foto U/Spillefilm
Tid til kærlighed 1996 Foto U/Spillefilm
Rob Roy 1995 Foto U/Spillefilm
Stargate 1994 Foto U/Spillefilm
Universal soldier 1992 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.