enda

Karl Wieghorst

(1871 – 1953)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den grimme Ælling 1928 Instruktion, Foto, Animation DK/Kort fiktion
Foryngelseskuren 1921 Foto DK/Kort fiktion
Jernmixturen 1921 Foto DK/Kort fiktion
En Ande-historie 1920 Foto DK/Kort fiktion
Sicilianerrøverens Bryllup 1919 Foto DK/Spillefilm
Den lille Virtuos 1918 Foto DK/Spillefilm
Strandvaskeren 1916 Instruktion, Manus, Produktion DK/Spillefilm
Digterens Drøm 1916 Instruktion DK/Kort fiktion
Den Døde, der dræber 1914 Produktion, Foto DK/Spillefilm
Peter og Ping i Stor-Magasin Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.