enda

Karla Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Carsten & Gittes filmballade 2008 Instruktør (Prinsesse Rita), Forfatter (Prinsesse Rita) DK/Kort fiktion
Skyggen i Sara 2004 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Ballerina 2002 Animation DK/Kort fiktion
Aben Osvald 2001 Animation DK/Kort fiktion
En helvedes uge 2000 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Agnes och grodkungen 2000 Animator DK/Kort fiktion

Som Karla Von Bengtson

Title År Funktion Category
NABOspionen 2017 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Tigre og tatoveringer 2010 Instruktion, Manuskript, Character design DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.