enda

Karsten Grønborg

(1932 – 2017)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Når mor kommer hjem... 1998 Produktionsleder DK/Spillefilm
Con Spirito - en film om Carlo Zecchi 1991 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Glashjertet 1988 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Hodja fra Pjort 1985 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Den onde cirkel 1984 Medvirkende, Producer DK/Kort fiktion
Sidste udkald 1984 Producer DK/Kort fiktion
Kurt og Valde 1983 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Rekvisitør DK/Spillefilm
3 uger med film i 6. klasse 1978 Klip DK/Dokumentarfilm
Mejeririgtig eksport 1976 Andre credits DK/Dokumentarfilm
Den dobbelte mand 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ska' vi lege skjul? 1970 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
Stine og drengene 1969 Assistent DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Assistent DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.