enda

Karsten Noel Poulsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 1 2014 Chefrekvisitør Tv-serie
Jagten 2013 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Anstalten 2011 Regi Tv-serie
Dirch 2011 Rekvisitør DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Regi Tv-serie
Omars jul 2005 Regi Tv-serie
Skjulte spor 2000 Rekvisitørassistent Tv-serie
Hotellet 2000 Regi Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Regi Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.