enda

Karsten Vogel

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Avation 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Tong Tana - Det tabte paradis 2002 Fortæller DK/Dokumentarfilm
Sangen om kirsebærtid 1990 Musik DK/Spillefilm
Driver dug, falder rim 1984 Musik DK/Kort fiktion
Sindbillede 1982 Musik DK/Kort fiktion
Kalâliuvit? (Er du grønlænder?) 1970 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.