enda

Kaspar Kaae

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kaldet 2020 Komponist DK/Kort fiktion
Ud og stjæle heste 2019 Komponist U/Spillefilm
Et familieforetagende 2017 Komponist DK/Kort fiktion
Det uopnåelige 2016 Komponist DK/Dokumentarfilm
Nylon 2015 Komponist DK/Kort fiktion
Kraftidioten 2014 Musik U/Spillefilm
My Baby The Butterfly 2012 Musik DK/Kort fiktion
Turbulens 2012 Komponist DK/Kort fiktion
Waiting for Phil 2012 Komponist DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.