enda

Kasper Bisgaard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fra hjertet 2017 Instruktion, Fotograf, Producer DK/Dokumentarfilm
Rest 2013 Executive producer DK/Kort fiktion
Ghettodrengen 2012 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Bananas 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
Bryllupsdag 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
Aske i munden 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
Bang Shitty Bang Bang 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
Butikken 2010 Executive producer DK/Kort fiktion
Bulb 2010 Executive producer DK/Kort fiktion
Body 2009 Executive producer DK/Kort fiktion
Da Capo 2009 Executive producer DK/Kort fiktion
Koma 2006 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.