enda

Kasper Bundvad

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninna 2018 B-fotograf DK/Spillefilm
Oktoberdreng 2018 B-fotograf DK/Kort fiktion
Før frosten 2018 2. B-fotograf DK/Spillefilm
Genkendelsen 2017 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Skyggebokser 2017 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Gælden 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Sange i solen 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Forever Now 2017 B-fotograf DK/Kort fiktion
Rejsen 2017 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Pistol 2016 B-fotograf DK/Kort fiktion
Ballon 2016 Focus puller DK/Kort fiktion
Sombra 2016 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Zombiehagen 2015 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Voxeværk - kap. 1 & 2 2015 B-fotograf DK/Kort fiktion
Mænd og høns 2015 Video-operatør DK/Spillefilm
Mørke rum 2014 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Chancen 2014 Video-assistent DK/Kort fiktion
Sømand 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Flyvere i natten 2014 Lystekniker DK/Kort fiktion
Skammekrogen 2014 DIT Interaktive projekter
Søn 2014 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Sidste weekend 2013 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Nu skal vi more os 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
Barn af natten 2013 Belyser DK/Eksperimentalfilm
Weekendfar 2013 Kameraassistent, DIT DK/Kort fiktion
In Absentia 2013 Grip DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 DIT DK/Kort fiktion
To mod én 2012 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Dem man elsker 2012 Kameraassistent, B-fotograf DK/Kort fiktion
Turbo 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Outsider 1:3 2012 Clapper/loader Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Clapper/loader Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Clapper/loader Tv-serie
Verdenssøn 2012 DIT DK/Kort fiktion
Hovedløst begær 2011 2. kameraassistent DK/Kort fiktion
Gemmeleg 2011 B-fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.