enda

Kasper Buur Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Casper og hans allerbedste kammerater 2018 Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Efter Vinter 2015 Instruktion, Klipper DK/Kort fiktion
Privatdetektiverne 2014 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Liv 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Drengetur 2012 Instruktion DK/Kort fiktion
Harmoni 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Ny station 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.