enda

Kasper Kristoffersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Borgen 1 2010 Boom operator Tv-serie
Sommer 2008 Boom operator Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Boom operator Tv-serie
AFR 2007 Produktionsassistent, Fotografassistent DK/Spillefilm
Flyd mine tårer 2005 Tonemester DK/Kort fiktion
Afdeling D 2004 Teknisk assistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.