enda

Kasper Söderlund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pels 2014 Grafik U/Dokumentarfilm
Lækre til vi dør 2013 Grafik DK/Kort fiktion
Putins kys 2012 Grafik DK/Dokumentarfilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Grafik DK/Spillefilm
Ambassadøren 2011 Grafik DK/Dokumentarfilm
Velsignelsen 2009 Titeldesign DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Musik DK/Spillefilm
Det springende punkt 1989 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.