enda

Kate Beckinsale

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Love & Friendship 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Underworld: Blood Wars 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Trials of Cate McCall 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Underworld: Awakening 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Contraband 2012 Kate Farraday U/Spillefilm
Total Recall 2012 Lori Quaid U/Spillefilm
Everybody's Fine 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Vacancy 2007 Amy Fox U/Spillefilm
Click 2006 Donna Newman U/Spillefilm
Underworld: Evolution 2005 Selene U/Spillefilm
Van Helsing 2004 Anna Valerious U/Spillefilm
The Aviator 2004 Ava Gardner U/Spillefilm
Underworld 2003 Selene U/Spillefilm
Laurel Canyon 2002 Alex U/Spillefilm
Lunefulde lykke 2001 Sara Thomas U/Spillefilm
Pearl Harbor 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Shooting fish 1997 Georgie U/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Ethel U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.