enda

Kate Hudson

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mother's Day 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Good People 2014 Anna Wright U/Spillefilm
Skal, skal ikke? 2011 Darcy U/Spillefilm
The Killer Inside Me 2010 Amy U/Spillefilm
Bride Wars 2009 Liv, Producer U/Spillefilm
My Best Friend's Girl 2008 Alexis U/Spillefilm
You, Me and Dupree 2006 Molly Peterson U/Spillefilm
The Skeleton Key 2005 Caroline U/Spillefilm
Raising Helen 2004 Helen Harris U/Spillefilm
How to Lose a Guy in 10 Days 2003 Andie Anderson U/Spillefilm
The Four Feathers 2002 Ethne Eustace U/Spillefilm
Almost Famous 2000 Penny Lane U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.