enda

Katharina Juul-Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aminas breve 2017 2. kameraassistent DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Kameraassistent DK/Spillefilm
3 ting 2017 Clapper/loader DK/Spillefilm
QEDA 2017 Clapper/loader DK/Spillefilm
Ude på vandet 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Velkommen til Paradis 2015 B-fotograf DK/Kort fiktion
Lang historie kort 2015 Clapper/loader DK/Spillefilm
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Inmate 48 2014 Belyser DK/Kort fiktion
Adils krig 2014 Belyser, 2. unit DK/Kort fiktion
Harmoni 2012 Foto, Fotograf DK/Kort fiktion
Kill your darlings 2010 Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.