enda

Katharine Hepburn

(1907 - 2003)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mors lille morder 1984 Medvirkende
Sheriffen og pebermøen 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Den gale fra Chaillot 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Løve ved vintertide 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Gæt hvem der kommer til middag? 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Pludselig sidste sommer 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Kontorets skræk 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Ballade i luften 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Afrikas dronning 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Adams ribben 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Det store valg 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Årets kvinde 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Natten før Brylluppet 1940 Medvirkende U/Spillefilm
To mennesker gør sig fri 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Han, hun og leoparden 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Pigebørn 1933 Jo U/Spillefilm
Skilsmissen 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.