enda

Kathleen Kennedy

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lincoln 2012 Producer U/Spillefilm
War Horse 2011 Producer U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Producer U/Spillefilm
Hereafter 2010 Producer U/Spillefilm
Benjamin Buttons forunderlige liv 2008 Producer U/Spillefilm
Dykkerklokken og sommerfuglen 2007 Produktion U/Spillefilm
München 2005 Produktion U/Spillefilm
War of the Worlds 2005 Produktion U/Spillefilm
Seabiscuit 2003 Produktion U/Spillefilm
Jurassic Park III 2001 Produktion U/Spillefilm
A.I. - Kunstig intelligens 2001 Producer U/Spillefilm
Sneen på cedertræerne 1999 Produktion U/Spillefilm
Den sjette sans 1999 Produktion U/Spillefilm
Twister 1996 Producer U/Spillefilm
Broerne i Madison County 1995 Producer U/Spillefilm
Congo 1995 Producer U/Spillefilm
Lommepenge 1994 Producer U/Spillefilm
Jurassic Park 1993 Producer U/Spillefilm
Vi lever 1992 Producer U/Spillefilm
Hook 1991 Producer U/Spillefilm
Halløj i rutchebanen 1990 Instruktion U/Kort fiktion
Araknofobi 1990 Producer U/Spillefilm
Always 1989 Producer U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Executive producer U/Spillefilm
Solens rige 1987 Producer U/Spillefilm
Farven lilla 1985 Producer U/Spillefilm
Kærlighed og tømmermænd 1985 Producer U/Spillefilm
E.T. the extra-terrestrial 1982 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.