enda

Kathleen Quinlan

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The hills have eyes 2006 Ethel U/Spillefilm
Breakdown - det kunne ske for dig 1997 Amy Taylor U/Spillefilm
Event horizon 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Feber i blodet 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Hanky panky 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Ingen dans på roser 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.