enda

Kathleen Turner

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Virgin Suicides 1999 Mrs. Lisbon U/Spillefilm
American Cinema 1995 Fortæller Tv-serie
Masse-mor 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Kugler, krudt og bleer 1993 Medvirkende U/Spillefilm
V.I. Warshawski - detektiv på høje hæle 1991 Medvirkende U/Spillefilm
V. I. Warshawski - detektiv på høje hæle 1991 Medvirkende U/Spillefilm
The war of the Roses 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Turist ved et tilfælde 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Den låste dør 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Teknisk uheld 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Peggy Sue blev gift 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Familiens ære 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på Nilens juvel 1985 Medvirkende U/Spillefilm
China blue - Nattens tilbud 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Nu går den vilde skattejagt 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.