enda

Kathrine Fuglsang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De sindssygt farlige 2019 Produktionsleder Dokumentarserie
Guds bedste børn 2019 Produktionsleder Dokumentarserie
Justitsmord 2018 Produktionsleder Dokumentarserie
Drabet uden lig (oversigt) 2018 Produktionsleder Dokumentarserie
Lejemorderen 2018 Produktionsleder Dokumentarserie
Skæbnemødet 2018 Produktionsleder Dokumentarserie
Kronvidnerne 2018 Produktionsleder Dokumentarserie
Varevognen 2018 Produktionsleder Dokumentarserie
Beviset 2018 Produktionsleder Dokumentarserie
Pisk eller gulerod (oversigt) 2017 Produktionsleder Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 1:4 2017 Produktionsleder Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 2:4 2017 Produktionsleder Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 3:4 2017 Produktionsleder Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 4:4 2017 Produktionsleder Tv-dokumentar
Stop nu krigen, mor og far 2:3 2014 Producerassistent Tv-dokumentar
Stop nu krigen, mor og far 3:3 2014 Producerassistent Tv-dokumentar
Stop nu krigen, mor og far 1:3 2014 Producerassistent Dokumentarserie
Stop nu krigen, mor og far 2014 Producerassistent Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.