enda

Kathy Bates

(1948 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bad Santa 2 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Boychoir 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Valentine's Day 2010 Susan U/Spillefilm
Revolutionary Road 2009 Mrs. Givings U/Spillefilm
The day the Earth stood still 2008 Regina Jackson U/Spillefilm
Rundt om Schmidt 2002 Roberta Hertzel U/Spillefilm
The waterboy 1998 Mama Boucher U/Spillefilm
Dolores Claiborne 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Skygger og tåge 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Stegte grønne tomater 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Misery 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.