enda

Katie Holmes

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
All We Had 2017 Instruktion U/Spillefilm
Logan Lucky 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Don't Be Afraid of the Dark 2010 Kim U/Spillefilm
Pieces of April 2003 April Burns U/Spillefilm
The Gift 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Teaching Mrs. Tingle 1999 Leigh Ann Watson U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.