enda

Katrine Falkenberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Adam Wests kone Tv-serie
Orla Frøsnapper 2011 Clara DK/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Den hvide dronning U/Spillefilm
Gaven 2008 Sygeplejerske DK/Spillefilm
En Grimm historie 2007 Stedsøster #2 U/Spillefilm
Blank 2003 Birgit DK/Kort fiktion
Hjerternes fest 2001 Karoline DK/Kort fiktion
Dancer in the Dark 2000 Suzan DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.