enda

Keenen Ivory Wayans

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dance flick 2009 Manus, Producer U/Spillefilm
Little Man 2006 Instruktion
White chicks 2004 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Scary Movie 2 2001 Instruktion U/Spillefilm
Scary Movie 2000 Instruktion U/Spillefilm
The Glimmer Man 1996 Jim Campbell U/Spillefilm
Ligepå og rå! 1987 Manus, Producer U/Spillefilm
Morsommere end Hollywood tillader 1987 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.