enda

Kees Kasander

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fish Tank 2009 Producer U/Spillefilm
8 1/2 Women 1999 Produktion U/Spillefilm
The pillow book 1995 Producer U/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Producer U/Spillefilm
Prospero's books 1991 Producer U/Spillefilm
Kokken, tyven, hans kone & hendes elsker 1989 Producer U/Spillefilm
Drowning by numbers 1988 Produktion U/Spillefilm
A zed and two noughts 1985 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.