enda

Keld Rex Holm

(1942 – 2009)

Kostumier. Født 17/7 1942, død 14/7 2009 - 66 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I Skyttens tegn 1978 Kostumer DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Kostumer DK/Spillefilm
I skorpionens tegn 1977 Kostumer DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Kostumer DK/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Kostumer DK/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Kostumer DK/Spillefilm
I Jomfruens tegn 1973 Kostumer DK/Spillefilm
Bordellet 1972 Frisørmesteren DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Hvorfor gør de det? 1971 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.