enda

Kelly McGillis

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Morgan's ferry 1999 Vonnie U/Spillefilm
Anklaget 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Mistænkt 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Top gun 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Vidnet 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Dus med damerne 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.