enda

Ken Adam

(1921 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Når godtfolk kommer til byen 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
In & out 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Boys on the side 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den gale kong George 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det bli'r i familien Addams 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kugler, krudt og bleer 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
The doctor 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jackpot til desert 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
De sidste dobbeltagenter 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Enmandspatruljen 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den hemmelige sekt 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Agnes of God - Vorherres egen Agnes 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Moonraker 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spionen der elskede mig 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Barry Lyndon 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mordets puslespil 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dobbeltspil 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Diamanter varer evigt 1971 Produktionsdesign U/Spillefilm
Du lever kun to gange 1967 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lynaktion Ipcress 1965 Produktionsdesign U/Spillefilm
Agent 007 i ilden 1965 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dr. Strangelove - eller Hvordan jeg lærte at glemme mine bekymringer og elske bomben 1964 Produktionsdesign U/Spillefilm
Agent 007 contra Goldfinger 1964 Produktionsdesign U/Spillefilm
Agent 007 - mission drab 1962 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jorden rundt i 80 dage 1956 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.