enda

Ken Daurio

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grusomme mig 2 2013 Manus U/Spillefilm
Lorax - skovens beskytter 2012 Manus U/Spillefilm
Hop 2011 Manus U/Spillefilm
Grusomme mig 2010 Manus U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem! 2008 Manus U/Spillefilm
Tror du stadig på julemanden? 2002 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.