enda

Ken Thorne

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Return to Lonesome Dove 1993 Musik Tv-serie
Protector 1985 Musik U/Spillefilm
Superman III 1983 Musik U/Spillefilm
Lassiter - diamanter for dollars 1983 Musik U/Spillefilm
Superman på nye eventyr 1980 Musik U/Spillefilm
Gigant kuppet 1978 Musik U/Spillefilm
I krudtrøg og dampbad 1976 Musik U/Spillefilm
Jaget af Interpol 1976 Musik U/Spillefilm
Flashman Den Uovervindelige 1975 Musik U/Spillefilm
Juggernaut 1974 Musik U/Spillefilm
Hannie Caulder 1971 Musik U/Spillefilm
Help! 1965 Komponist U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.