enda

Ken Watanabe

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Sea of Trees 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Godzilla 2014 Dr. Ishiro Serizawa U/Spillefilm
Unforgiven 2013 Jubee kamata U/Spillefilm
Letters from Iwo Jima 2006 General Kuribayashi U/Spillefilm
Mit liv som geisha 2005 Forretningsmanden U/Spillefilm
The Last Samurai - Den sidste samurai 2003 Katsumoto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.