enda

Kenneth Branagh

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mordet i Orientekspressen 2017 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Dunkirk 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Eventyret om Askepot 2015 Instruktion U/Spillefilm
Jack Ryan: Shadow Recruit 2014 Instruktion U/Spillefilm
Thor 2011 Instruktion U/Spillefilm
Operation Valkyrie 2009 Generalmajor Henning von Tresckow U/Spillefilm
Wallander 2008 Kurt Wallander Tv-serie
Dobbeltspil 2007 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Tryllefløjten 2006 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Vejen til El Dorado 2000 Miguel i originalversion U/Spillefilm
Wild Wild West 1999 Dr. Arliss Loveless U/Spillefilm
Gingerbread man 1998 Rick Magruder U/Spillefilm
Skæbnespil 1998 Father Michael McKinnon U/Spillefilm
Celebrity 1998 Lee Simon U/Spillefilm
Hamlet 1996 Instruktion, Hamlet, Manus U/Spillefilm
Othello 1995 Iago U/Spillefilm
Mary Shelley's Frankenstein 1994 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Stor ståhej for ingenting 1993 Instruktion, Manus, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Peter's Friends 1992 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Død for anden gang 1991 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Henry V 1989 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.