enda

Kenneth Knudsen

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En ægteskabelig affære 2007 Boom operator DK/Kort fiktion
Vindkraft - en dansk historie 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Slottet i Italien 2000 Musik DK/Dokumentarfilm
Det elektroniske naturmaleri 1998 Musik DK/Eksperimentalfilm
Jens Søndergaard - portræt af en maler 1995 Musik DK/Dokumentarfilm
Monument & fornuft - om bygning og tanke, rum og lys 1993 Musik DK/Dokumentarfilm
Rejse i det indre univers 1991 Musik DK/Dokumentarfilm
Landsbyen lever 1990 Musik DK/Dokumentarfilm
Valhalla 1986 Lydeffekter DK/Spillefilm
Livet er en god grund 1985 Musik Tv-film
Drengen der forsvandt 1984 Musik DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Musik DK/Spillefilm
Tommelise 1983 Musik DK/Kort fiktion
Een stor familie 1982 Musik Tv-serie
Gummi Tarzan 1981 Musik DK/Spillefilm
Aborresøen - Fødekæden 1978 Musik DK/Kort fiktion
Aborresøen - Aborrens børn 1978 Musik DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forurening 1978 Musik DK/Kort fiktion
Aborresøen - Vinter 1978 Musik DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forår 1978 Musik DK/Kort fiktion
Vil du se min smukke navle? 1978 Musiker DK/Spillefilm
Strømer 1976 Keyboard DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.